Overview

Located within the Press Club building, the interior decor of La Table du Chef is inspired by the handwritten letters and words of writers and journalists, the decor sublimates the use of the hand as a “printer for the creative mind”. The restaurant underwent a major renovation in 2016, design teams are focused on the chef’s creative intention for Michelin starred restaurant.

Project

La Table du Chef Restaurant

Client

Open Asia

Total area

330 sqm

How The Project Was Received

The place offer fantastic functionality and streamline the space to make the most of every inch, consisting of a main dining room, a series of semi-private dining spaces and rooms are arrayed across the spacious interior, separated by vertical timber screens. The concept of the restaurant boasts a tasteful collection of Vietnamese fine arts with polished cement walls, lacquered tables, Hermes wickerwork wallpaper and paintings adorns the walls. The interior of wood and stone makes a blend of colonial era heritage and contemporary sophistication, turn the dining experience into an artistic journey. All contribute to making a lovely place, personal touches and attention to detail.